Kontakt

Har du besluttet dig for at få en behandling hos Proextensions and Beauty kan vi kontaktes på:

Mail: admin@pro-extensions.dk

Telefon: +45 28 29 12 92

Facebook: Proextensions and Beauty

Om Proextensions and Beauty

Proextensions and Beauty startede i 2013 da markedet for hair extensions var præget af ringe informationer. Branchen manglede derudover i den grad gennemsigtighed.

Proextensions and Beauty er efterfølgende blevet udvidet med permanent makeup, med et igangværende kursus hos PhiBrows ved Diana Hvas. Phibrows er det førende internationale brand indenfor permanent makeup.

Vi regner med i løbet af 2019 at være klar til at udføre permanet makeup behandlinger.

Vores mål er at levere højkvalitets behandlinger, og skabe endnu større gennemsigtighed på markedet.

For at nå dette mål, har vi løbende taget kurser hos nogle af de dygtigste udbydere på markedet. Vi har også afprøvet hår og produkter fra en lang række leverandører, for netop at finde frem til det bedste! Alt sammen for at du skal få den bedste oplevelse.

Proextensions and Beauty fra 2013 – nu

Proextensions åbnede for første gang dørene i 2013. Efter udvidelsen med permanent makeup blev Proextensions til Proextensions and Beauty.

Store reality personligheder har igennem årene benyttet Proextensions and Beauty som fast hår påsætter. Det samme har en masse andre søde kunder.

I begyndelsen udførte vi kun hot fusion, cold fusion og tape metoderne som var meget populære på daværende tidspunkt.

Sidenhen er metoder flere blevet udviklet, i 2014 blev vi certificeret Euro So Cap stylist, og kan derfor påsætte den populære metode ultra cold fusion.

I 2015 steg efterspørgslen på flettemetoden og vi udvidede derfor med et kursus hos MPE-extensions.

I 2018 har vi igen udvidet, til nu at kunne tilbyde den meget efterspurgte tape-metode fra Hairtalk, som er førende på markedet indenfor påsætning af hair extensions med tape metoden. (Denne metode må IKKE forveksles eller sammenlignes med den gamle tape metode)

Udover at passe sin egen kundekreds, hjælper vi også på nuværende tidspunkt til i Salon Cleopatra hos Jasmine Millard, House of Beauty i Køge og Klippecafeen på Amager.

Så hvis du har brug for et kendt ansigt indenfor branchen i tilfælde af sygdom, ferie eller andet kan du roligt kontakte os.

Personen bag Proextensions and Beauty

Martine Birlund er stifter og ejer af Proextensions and Beauty. Udover at være hårentusiast og perfektionist til fingerspidserne, har hun også en stilling som site manager på iværsætterportalen Amino.

Derudover har hun en uddannelse fra CPH Business hvor hun har læst marketing management og udvider på nuværende tidspunkt med en HD uddannelse på CBS. Her har hun bl.a. været i London og læse på London School of Economic and Political Science.

Selvom de to retninger Martine har valgt at gå for mange kan virke modstridende, har en akadmisk uddannelse kombineret med et kreativt erhverv, været medvirkende til at Martine altid har kunne bibeholde sin kærlighed til de behandlinger hun udfører. Hun nyder at være sammen med sine kunder og lave nogle lækre forvandlinger.

Ifølge Martine er hendes drivkraft den store kærlighed hun har til hår og makeup, som hun ikke kunne se sig selv uden. Hver gang en ny kunde betror sig til Martine med deres ønsker eller søger rådgivning, får hun et sus af indre glæde. De fleste kvinder er nemlig utrolig følsomme hvad angår deres udseende. Så det er en stor tillidserklæring at få lov at hjælpe disse kvinder og deres tillid skal behandles med den dybeste respekt.