Hot fusion

Hot fusion / Micro bonds

Hot fusion er en teknik hvor keratin bliver varmet rundt om dit eget hår, totterne vejer ca.1g stykket.

Keratin er IKKE lim, men et stof du selv producerer i din krop. Derfor er du ikke allergisk overfor keratin hvis altså det er 100% ægte keratin, også kaldt italiensk keratin.

Keratin er rigtig dyrt, derfor findes også noget keratin som bliver blandet op med voks og det kan du være allergisk overfor. Du kan tydeligt mærke forskel, italiensk keratin bliver stenhårdt og opløses kun af en alkoholbasseret remover. Tysk keratin vil ofte blive meget blødt og blive klistret i håret.

Denne metode bliver som udgangspunkt påsat som micro bonds, hvor keratinen er ca. 70% mindre end normalt for minimalt slid på håret. Keratinet bliver ikke nulret omkring håret, men lagt fladt i gro-retningen, hvilket betyder at det er langt mere behageligt at have på. Endvidere danner totterne ikke samme filtre i det hår der vokser ud, fordi det ligger i gro-retningen.

Hot fusion holder 3-5 måneder pr påsætning.

Denne metode er meget skånsom, så længe det bliver passet, plejet og aftaget korrekt!
Hos Proextensions and Beauty tilbydes der gratis aftagning af alt extensions som påsættes hos os.

Lær meget mere om hot fusion længere nede.

 

Medbragt hår

Op til 50 totter 350 kr.
Op til 100 totter 650 kr.
Op til 150 totter 950 kr.
Op til 200 totter 1250 kr.
Aftagning 125 kr. pr. påbegyndte 1/2 time.

Standard single drawn hår 50 cm

Fylde (ca. 75 g. hår)
Til dig der ønsker ekstra fylde i eget hår.
1200 kr.
Tynd/fint hår ( ca. 100 g. hår)                                                                                                    
Til dig som har lidt længde i forvejen, men ønsker ekstra fylde.
1450 kr.
Fuld påsætning ( ca. 150 g hår)                                                                                                         
Til dig med normalt tykkelse hår.
2400 kr.
Tykt hår ( ca. 200 g hår)                                                                                                                  
Til dig med tykt/kraftigt hår.
2900 kr.

Luksus double drawn hår 50 cm

Fylde (ca. 75 g. hår)
Til dig der ønsker ekstra fylde i eget hår.
1900 kr.
Tynd/fint hår ( ca. 100 g. hår)                                                                                                    
Til dig som har lidt længde i forvejen, men ønsker ekstra fylde.
2550 kr.
Fuld påsætning ( ca. 125 g hår)                                                                                                         
Til dig med normalt tykkelse hår.
3200 kr.
Tykt hår ( ca. 150 g hår)                                                                                                                  
Til dig med tykt/kraftigt hår.
3800 kr.
Tykt hår ( ca. 200 g hår)                                                                                                                  
Til dig med tykt/kraftigt hår.
5100 kr.

Løst hår

Ønsker du at købe hår uden påsætning er dette også muligt igennem Proextensions and Beauty.
Alle metoder, længder og mængder kan bestilles hjem, send blot en mail med dit ønske.

På prislisten er der taget udgangspunkt i de mest efterspurgte metoder.
Hvis du ønsker en anden metode så som: Cold fusion, ultra cold fusion, standard tape, eazy weft, LA weave eller andre metoder, længder, mængder eller kvaliteter så skriv en besked. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Hot fusion eller nail hair extensions?

Hot fusion er blevet det mest populære navn for den påsætningsmetode, der i mange andre lande bliver kaldt nail har extensions. I bund og grund er der tale om samme metode, nemlig den teknik hvor keratin (eller voks) bliver nulret omkring dit eget hår.

Hot fusion er en af de mest populære metoder, og giver dig en påsætning der typisk holder i op til tre måneder.

De bondings der sidder på dine hot fusion totter og bliver påsat tæt på din hovedbund ved hjælp af en varmetang. De er typisk lavet af keratin, som er et naturligt produkt der også findes i dit hår og dine negle, og har en transparent farve der blender ind med din hårfarve.

Den populære metode er dog blevet videreudviklet til at kunne holde i 3-5 måneder, og betegnes som micro-bonds. Her er keratinet 70% mindre end den klassiske metode, og totterne ikke længere nulres rundt om håret. Keratinet ligges i stedet for flat og i gro-retningen, så du får en mere skånsom metode der er meget mere usynligt end førhen.

En anden positiv ting ved at påsætte hot fusion som micro bonds, er at når håret skal aftages undgår man de naturlige filtre der kan opstå, når håret roteres ved den originale metode. Endvidere får du også en langt mere behageligt påsætning.

Det giver faktisk samme resultat som ved den anerkendte metode ultra cold fusion, hvor der dog benyttes en maskine der varmer keratinet op ved hjælp af ultra lyd. Forskellen er bare hvordan keratinet bliver opvarmet.

Keratin eller voks

Der kan være forskel på om det er keratin, voks eller en blanding der sidder på dine totter. Selvom keratin er langt det bedste, ses det desværre ofte at totterne leveres med voks eller en blanding af keratin og voks.

Dette skyldes prisen på keratin, keratin er et langt dyre produkt og derfor kan det være smart at blande op med voks fra producentens side. Det er dog ikke særlig godt for dig som kunde, da keratinet vil blive blødt og du vil tabe langt flere totter end hvis det var ren keratin, voksen bliver nemlig opløst meget hurtigt.

Det er også muligt at være allergisk overfor denne type extensions hvor der er monteret voks på totterne. Det skyldes at vi ikke længere har at gøre med et naturligt produkt, men i stedet et lavkvalitetsprodukt. Som sagt findes keratin i dit hår og negle, det gør voks ikke, denne type keratin kaldes populært for tysk keratin. Ren keratin har fået navnet italiensk keratin.

Du kan hurtigt mærke forskel på disse, da den tyske keratin vil være utrolig blød og du kan let bøje disse totter. Hvorimod du vil have svært ved at bukke totter der er lavet af italiensk keratin.

Italiensk keratin bliver kun opløst af en ting og det er en alkoholbaseret remover. Hvorfor det er yderst vigtigt at du undgår alkohol i alle dine produkter, da alkohol altså er det eneste der opløser italiensk keratin. Hvis du bruger alkoholbaserede produkter, vil dine totter med tiden blive bløde. Især en hårlak skal du holde langt væk fra dine bondings, da de fleste indholder en del alkohol og så går det altså stærkt med at tabe totterne.

Du kan i denne video se forskellen på italiensk keratin og tysk keratin.

Hot fusion tipper


Når du bestiller eller får sat extensions på med
hot fusion / nail hair, kan du opleve at tipperne har forskellige forme.

Der findes tre slags tipper:

1) U-tipper –  som du ser på billede et, denne type af keratin tipper er blevet meget populære. Den runde form gør det lettere at fordele den varme keratin ligeligt rundt om håret, når den er opvarmet. Således at der ikke er områder hvor der ikke er lige så meget keratin.

2) Flade tipper – som du ser på billede 2, den klassiske udgave. Det er altså dem oftest støder på, når du har med både hot fusion  og micro bonds at gøre.

3) V-tipper – som du ser på billede 3. Da den positive tendens til at ændre den klassiske hot fusion metode, til i stedet at lave behagelige flade bondings der ligger i gro-retningen blev mere populær, steg efterspørgslen på V-tipperne også. V-tipper bliver bukket rundt om dit hår og efterfølgende benyttes varmetangen til at smelte keratinet fast.

Hvilken forskel gør det for dig?

For dig som kunde gør det ikke nogen forskel, hvad enten din påsætter benytter sig af U-tipper, flade tipper eller V-tipper. Det er en smags og vanesag fra påsætter til påsætter hvad man helst vil arbejde med.

Fordelen ved V-tipper er at de også kan benyttes i en ultra cold fusion maskine. Dette kan være en fordel hvis man også tilbyder denne metode.

Hvad så med Monna Lisa metoden?

Monna Lisa metoden er også et tot system, her er keratinet ikke monteret totterne. Påsætningen udføres ved at håret (BULK HAIR) dyppes i varm keratin.

Det er ud fra denne teknik at hot fusion / micro bonds er udsprunget, og det må siges at være et noget bedre system end Monna Lisa, der er en noget forældet påsætningsteknik. Ikke desto mindre, er det altså stadigvæk en metode der bliver udført blandt nogle påsættere.

Da det er en udfordring at holde bondings meget små, når håret dyppes i den varme keratin, sker det ofte at der kommer meget keratin på totterne. Det giver dig som kunde et ubehageligt resultat og ligesom med hot fusion, hvor man nulrer extensions om håret så det ikke længere ligger i gro-retningen, vil der opstå filtre i ud-voksningen.

Du vil også opleve at extensions påsat med Monna Lisa metoden, har en større tendens til at fælder, idet der arbejdes med hår der ikke er pre-bonded, så hvis alle hår ikke bliver dyppet grundigt i keratinet, vil de ryge af så snart du begynder at børste håret.

Det positive ved Monna Lisa metoden, er at det er let at genbruge. Der klippes keratinet af, og påsætter kan udføre påsætningen igen.

Aftagning / Gen-påsætning

Da påsætningen udføres som micro bonds og ikke den klassiske teknik hot fusion, er det utrolig let at aftage dine extensions.

Hvor der førhen har været behov for en alkoholbaseret remover til at aftage din extensions, er et resultat af de små bondings, der er ca.70% mindre end på hot fusion totter, at det kan gøres udelukkende med en tang, så du undgår unødig kemi i håret.

Førhen har det også været lidt besværligt at gen-påsætte håret, idet keratinet skulle klippes af og totterne skulle dyppes i keratin for at lave nye keratin tipper, det var en tidskrævende proces og medførte i priser hvor kunder ofte valgte at skifte hele håret ud.

Da keratinet ikke længere opløses af en remover, kan de faktisk gen-påsættes med det samme, det er et stort plus da du som kunde kan være helt sikker på at få håret påsat hvor det blev aftaget, så det passer til den til klipning du fik i forbindelse med påsætningen.

Da håret let kan genbruges, giver det også meget bedre mening at investere i noget lækkert kvalitets hår.

Hvad skal du være opmærksom på?

Hvis du har besluttet dig for at få påsat extensions, er det uanset metoden vigtigt at du ved hvad din påsætter reelt kan og ikke kan.

Det kan for nogle virke meget simpelt at påsætte extensions, så let at nogle vælge at prøve det af derhjemme såvel som nogle også vælger at farve hår derhjemme, det kan virke fuldstændig uskadeligt at prøve sådan nogle ting af derhjemme.

Det er dog desværre ikke tilfældet. For at kunne udføre en behandling, uanset metode, er der visse ting man skal vide. Generel teori omkring hår, ellers ender det desværre ofte med et dårligt resultat.

Ikke bare et dårligt resultat i form at en grim påsætning, men selve påsætningen. Det er nemlig meget vigtigt når man påsætter extensions, at tænke på det træk der kommer i dit natur hår. Hvis påsætningen ikke udføres korrekt og du får et træk på håret, kan du risikere at tabe totterne hvor dit eget hår altså ruger med ud.

Jeg tænker ikke at du ønsker extensions for at få tyndere hår, det er i hvert fald sjældent set at det netop er folk med ustyrligt tykt hår der får påsat extensions. Men det er altså det resultat du potentielt kan se frem til, hvis du vælger at gå til en uerfaren påsætter eller får en veninde til det.

I værste tilfælde kan du udvikle sygdommen traction alopecia, som alopecia (hårtab) forårsaget af et uhensigtsmæssigt træk på dit natur hår.

Så det er ikke så harmløst som at prøve en hjemmefarve, du kan ikke bare ende med et dårligt resultat der kan rettes op af en frisør, men reelt risikerer at få en hår sygdom der kan være permanent i de områder hvor du har tabt hår.