Plejevejledning

OVERVEJELSER

Før du får påsat hair extensions, er der nogle ting som du bør overveje og kende til, for at få den optimale oplevelse ud af at have hair extensions påsat. Du skal være forberedt på, at hair extensions kræver langt mere pleje end dit eget, naturlige hår.

Det er altid på egen risiko og efter eget ønske, at bruge eller få påsat hair extensions fra Proextensions and Beauty, uanset om påsætningen bliver udført af Proextensions and Beauty.

Proextensions and Beauty kan ikke gøres erstatningsansvarlig ved ukorrekt pleje af hair extensions, ej heller tab af totter eller hår (traction alopceia eller alopceia), filteret hår, og andre gener ved sygdom, graviditet, brug af medicin og lignende.

 • Vær opmærksom på hvad dine plejeprodukter indeholder.
 • Lær hvordan hair extensions skal behandles.
 • Undgå produkter / ingredienser som kan ødelægge hair extensions.

FØR PÅSÆTNING

For at opnå det bedste og mest holdbare resultat, er det meget vigtigt, at du har gjort følgende

 • Vasket håret grundigt.
 • Have helt tørt hår.
 • Ikke have brugt conditioner i hovedbunden.

LIGE EFTER PÅSÆTNINGEN

Når du har fået påsat totter, bør du vente mindst 24 timer med at vaske dit hår – og hvis muligt, så vent gerne op til 48 timer. Det giver keratinen tid til at størkne 100 %, hvilket vil forlænge holdbarheden. Når du vasker håret, så sørg for at gør det i én glidende, nedadgående bevægelse for ikke at ugle rundt i det, da det kan filtre håret.

EFTERBEHANDLING

Din efterbehandling af hair extensions er altafgørende for hvor længe håret vil holde, og hvordan de vil se ud i løbet af den periode du har dem på. Det er derfor vigtigt at du læser nedenstående vejledning til korrekt efterbehandling.

NÅR DU SKAL SOVE

Hav helt tørt hår – red det igennem, og sæt det dernæst op i en fletning – eller som minimum en hestehale. Du undgår derved at dine extensions filtre sammen, hvilket vil øge holdbarheden, og ikke mindst spare dig en masse tid om morgenen.

SPORT, SVØMNING, KURBAD

Hav helt tørt hår – red det igennem, og så sæt det dernæst op i en fletning – eller som minimum en hestehale. Du undgår derved at dine extensions filtre sammen, hvilket vil øge holdbarheden, og ikke mindst spare dig en masse tid om morgenen.

STYLING

Undgå så vidt muligt alle former for styling produkter samt balsam nær hovedbunden, især hvis du har totter påsat.
Du kan sagtens føntørre dit hår – dog vær opmærksom på, at fæstningerne (hvor keratinen er fastgjort på dit eget hår) ikke må blive for varme, da det blødgører dem.
Glattejern slider på håret, ligesom med eget hår. Der er muligt at bruge glattejern, dog skal der benyttes et varmebeskyttende produkt  – igen, pas på med at komme for tæt på bindingerne.

MEDICIN, GRAVIDITET, SYGDOM, M.M.

Du skal være opmærksom på, at hair extensions ikke anbefales hvis du bruger visser former for medicin, har psoriasis (og andre hudsygdomme) eller er gravid. Graviditet kan medfører hårforandringer, hvilket gør, at holdbarheden af hair extensions er usikker. Ved sygdom bør du kontakte din læge, og forhøre dig hvordan sygdommen påvirker dit hår, og om hair extensions vil være en mulighed for dig.

FARVNING

Vi fraråder altid vores kunder at farve hair extensions, da de allerede har været farve-behandlet én gang. Farvning af hair extensions vil forringe holdbarheden og enhver form for reklamationsret frafalder. Hvis du allerede har farvet hår før påsætningen, så kan dette ligeledes føre til ringere holdbarhed, da farven ved vask bliver skyllet ud i håret, og derved kan ødelægge dine hair extensions.

Husk altid på at extensions er afklippet hår, der ofte har været igennem en større kemisk behandling, før det bliver påsat på dig. For at det skal holde så længe som muligt og uden at skade dit hår, er det vigtigt at du går meget op i plejen af dit nye hår, selv det bedste hår kan blive ødelagt på meget kort tid ved forkert behandling.

DAGLIG PLEJE

 • Benyt en balsamspray i håret inden du børster det om morgenen, dermed slider du mindre på dine extensions.
 • Red altid håret inden du går i bad og skal sove. Red aldrig i vådt hår.
 • Når du skal sove, skal håret være helt tørt og flettet.
 • Hold øje med hæftningerne og skil dem ad, så der ikke opstår filtret hår i bunden.

HVAD DU SKAL UNDGÅ I DINE PRODUKTER

 • Sulfat
 • Alkohol
 • Silikone

Undgå til hver en tid produkter som indeholder ingredienser, der udtørrer og affugter håret.
For at dine hair extensions skal holde sig fine henover perioden de er påsat, er det vigtigt, at du undgår produkter som indeholder disse ingredienser. Selv hair extensions af høj kvalitet kan blive ødelagt efter én hårvask, hvis de bliver udsat for ødelæggende produkter.

Proextensions and Beauty anbefaler altid at du følger denne plejevejledning nøje, så passer du bedst på dine extensions. Produkter til netop din påsætning, vil blive anbefalet under påsætningen da det afhænger af metode og kvalitet.

Har du brug for at reklamere over en fejl i håret, da læs vores betingelser her. (aktivt link)