Kontakt

Din extensions specialist i Køge

Alle behandlinger udføres i min hjemmesalon i Køge Nord, har du besluttet dig for at få en behandling hos Proextensions and Beauty kan jeg kontaktes på:

Telefon: +45 28 29 12 92 (kun SMS)

Facebook: Proextensions and Beauty

Hjemmesalon: Køge Nord

Om Proextensions and Beauty

Proextensions and Beauty startede i 2013 da markedet for hair extensions var præget af ringe informationer. Branchen manglede derudover i den grad gennemsigtighed.

Mit mål er at levere højkvalitets behandlinger, og skabe endnu større gennemsigtighed på markedet.

For at nå dette mål, har jeg løbende taget kurser hos nogle af de dygtigste udbydere på markedet. Jeg har også afprøvet hår og produkter fra en lang række leverandører, for netop at finde frem til det bedste! Alt sammen for at du skal få den bedste oplevelse.

Proextensions and Beauty fra 2013 – nu

Proextensions åbnede for første gang dørene i 2013. Store reality personligheder har igennem årene benyttet Proextensions and Beauty som fast hår påsætter. Det samme har en masse andre søde kunder.

I begyndelsen udførte jeg kun hot fusion, cold fusion og tape metoderne som var meget populære på daværende tidspunkt.

Sidenhen er metoder flere blevet udviklet; i 2014 blev jeg certificeret Euro So Cap stylist, og kan derfor påsætte den populære metode ultra cold fusion.

I 2014 steg efterspørgslen på flettemetoden og jeg udvidede derfor med et kursus hos MPE-extensions.

I 2017 udvidede jeg til at kunne tilbyde den meget efterspurgte tape-metode fra Hairtalk, som er førende på markedet indenfor påsætning af hair extensions med tape metoden. (Denne metode må IKKE forveksles eller sammenlignes med den gamle tape metode)

Personen bag Proextensions and Beauty

Jeg, Martine Birlund, er stifter og ejer af Proextensions and Beauty.
Udover at være hårentusiast og perfektionist til fingerspidserne, har jeg til hverdag en fuldtidsstilling stilling som Performance Manager hos virksomheden Weply.

Jeg læste fra 2015 til 2017 en AP Degree i marketing management og fra 2017 til 2021 en HD uddannelse i økonomistyring og procesledelse på CBS. Derudover har jeg læst et semester på London School of Economic and Political Science.

Mit liv er derfor delt i to; et klassisk kontorjob og min helt store passion i fritiden. Selvom de to retninger for mange kan virke modstridende, har min akadmisk uddannelse kombineret med et kreativt erhverv, været medvirkende til at jeg altid har kunne bibeholde min kærlighed til de behandlinger jeg udfører. Jeg nyder at være sammen med mine kunder og lave nogle fantastiske forvandlinger.

Min drivkraft er den store kærlighed jeg har til hår og jeg kunne ikke se mig selv uden. Når en ny kunde betror sig til mig, får jeg et sus af glæde. De fleste kvinder er nemlig utrolig følsomme hvad angår deres udseende, så det er en stor tillidserklæring, at få lov at hjælpe disse kvinder og deres tillid skal behandles med den dybeste respekt.