Kursus

Ønsker du at blive påsætter, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Martine har undervist siden 2015 med rigtig gode erfaringer.

Med et kursus fra Proextensions and Beauty sikrer du dig at du har din teori i orden. Det vigtigste er at du føler dig 100% sikker på teknikkerne, før du står med din første påsætning alene.

Du vil blive hjulpet helt fra start med hvordan du vælger farver, mængde og metode til din kunde og helt til hemmeligheden hvor Proextensions and Beauty indkøber sit hår.

Når du tager et kursus hos Proextensions and Beauty, vil du ikke opleve et kursus på en dag. Derimod vil du gennemgå et længere forløb på seks uger, hvor vi mødes 3 gange.

Kursus forløb

Grunden til et kursus hos os tager ca. seks uger, er fordi du ikke kun vil få en let teori gennemgang gennemgang. Vi vil gå i dybden med alt fra hårtyper, sygdomme, do’s and don’ts, leverandører, produkter og selvfølgelig teknikken i sig selv.

Som regel tager det 3-4 timer pr. gang, hvor du skal øve på et dukke hoved til at starte med og senere hen på modeller. Til slut har du en kunde du selv skal lave påsætningen på.

Vi har valgt at dele vores kurser op således, da vores erfaring er at det er alt for meget information på en gang (eller over for få dage). Hvis man overlades alene for tidligt, vil de fleste pålægge sig dårlige vaner. Dårlige vaner ift teknikken, men også dårlige arbejdsstillinger der overbelaster kroppen.

Ved at mødes hver 2. uge, giver det mulighed for at rette op på teknikken, så du udfører et korrekt stykke arbejde og passer på din krop samtidig.

Hvis du efterfølgende har brug for mere vejledning, så står jeg altid til rådighed. Har du brug for mere træning eller føler dig usikker efter endt kursus, så tager vi bare en opfrisker. Det vigtigste er at du føler dig 100% sikker i teknikken fra a-å.

De tre dages forløb

Første gang vil vi snakke meget teori, farvevalg og inddelinger.

Derefter du vil blive sat i gang med at øve på et dukkehoved, 1-2 uger efter mødes vi igen. Imellemtiden har du øvet på dukkehoved derhjemme.

Anden gang vil vi sammen træne på et dukkehoved, og senere på dagen vil en model komme.

Du skal herefter lave din første påsætning på denne model, jeg er selvfølge med dig hele vejen til at guide. 1-2 uger efter mødes vi igen, i mellemtiden må du meget gerne tage et par modeller i din salon, hvis du føler dig klar til det. Ellers træner du bare på dukkehovedet.

Tredje gang er dagen hvor du skal udføre en korrekt påsætning helt selv. Der dukker en model op, hvorefter du uden at blive hjulpet, skal udføre påsætningen. Jeg vil overvære din påsætning fra start til slut.

Du vil herefter modtage dit diplom fra Proextensions and Beauty, hvis påsætningen udføres korrekt.

Priser:

Hot fusion
  4500 kr.
Cold fusion   4500 kr.
Flet    7500 kr.
Samlet pakke
   14500 kr..


OPS kurser kan ikke tages på samme tid, du skal færdiggøre en metode før vi går i gang med næste metode.